Powerstrips

Powerstrips zijn natuurlijke plakstrips voor op de huid. 
Elke PowerStrip is geschikt voor regelmatig en langdurig gebruik. Dit wordt mogelijk gemaakt door de combinatie van moderne technologieën en 100% natuurlijke ingrediënten.
Meer voordelen
De voordelen van PowerStrips™ kunnen verder reiken dan alleen pijn verlichten. De ervaringen van miljoenen gebruikers tonen aan dat PowerStrips het immuunsysteem versterken waardoor er talrijke gezondheidsklachten effectief behandeld kunnen worden.
De kracht van de PowerStrips mag uniek en revolutionair genoemd worden:
ü ze zijn 100% natuurlijk
ü ze kennen géén bijwerkingen 
ü ze laten het immuunsysteem snel en effectief sterk in kracht toenemen waardoor het bij veel verschillende soorten gezondheidsklachten kan worden gebruikt
De ingrediënten
PowerStrips bevatten alleen maar natuurlijke ingrediënten:
Rode Koreaanse Ginseng: dit Aziatische kruid kan pijn verlichten, kan het immuunsysteem versterken, kan anti-diabetische effecten bieden, kan de werking van de lever verbeteren, kan een gunstig effect leveren op de bloeddruk, kan meer energie bieden, kan stress verminderen, kan het libido verhogen en de algehele veroudering vertragen.
Germanium: dit metaal kan de doorbloeding en doorvoeding van de cellen (met zuurstof en voeding) verbeteren. Tevens kan het zorgen voor het stimuleren van de afvoer van afvalstoffen (ontgiften).
Zilverionen: het element zilver kan een antibacteriële en desinfecterende werking bieden tegen virussen, bacteriën, parasieten en schimmels (tot wel 650 verschillende soorten). Verder kan zilver ontstekingen remmen, botgroei stimuleren en het genezingsproces van beschadigd weefsel stimuleren.
Marine fytoplankton: deze plantjes uit de oceaan vormen de basis van alle voedselketens en bevatten meer dan 60 noodzakelijke en hoogwaardige voedingsstoffen in biologische vorm zoals essentiële vetten, eiwitten, vitaminen, vezels en mineralen.
De lagen van de Powerstrips
PowerStrips bestaan uit 2 lagen, een binnenste laag waarvan de stoffen 100% natuurlijk zijn en een buitenste laag die geen contact maakt met de huid.
Op de buitenste laag van de PowerStrip bevindt zich het elementaire germanium dat niet in contact komt met de huid. Dit element speelt een belangrijke rol om de doorbloeding van het lichaam te stimuleren.
Het germanium kan de uitgestraalde FIR (Far Infrared ) van ons lichaam terug weerkaatsen, evenals kan het het FIR uit het zonlicht filteren en zich gedragen als een prisma.
Het germanium zorgt ervoor dat de uitgestraalde lichaamswarmte wordt geabsorbeerd en terug wordt gereflecteerd het lichaam in. Daarnaast wordt ook de zonnewarmte opgenomen door het germanium en doorgegeven aan het lichaam. Het germanium werkt als een prisma. Hierdoor neemt de weefseltemperatuur toe en wordt er stikstof monoxide geactiveerd met als gevolg dat de bloedvaten wijder worden.
Door de verwijding van de bloedvaten zal de doorbloeding worden gestimuleerd met een betere aanvoer van zuurstof voedingsstoffen als gevolg. Anderzijds kunnen door de brede doorgang in de bloedvaten afvalstoffen beter afgevoerd worden.
Far Infrared
Far Infrared (FIR) stralen vormen een onzichtbaar spectrum van het zonlicht ontdekt door een wetenschapper genaamd Sir William Herschel in 1800.
Zijn onderzoek leidde tot de ontdekking dat er niet alleen de bekende zichtbare stralen zijn zoals rood, oranje, geel, groen, blauw en violet plus, maar dat er ook onzichtbare stralen zijn zoals Gamma, Ultraviolet en infrarood.
FIR stralen zijn aanwezig in het spectrum tussen zichtbaar licht en microgolven. Deze onzichtbare band van licht wordt gevoeld als warmte.
Ongeveer 80% van de zonne-energie bestaat uit FIR en 60% ervan ligt tussen van 10-20 micron. Het menselijk lichaam produceert FIR tussen 8-14 micron.
Onder invloed van infrarood stralen zal het activiteitenniveau van onze atomen worden verhoogd en wordt er warmte opgewekt.
Albert Szent-Gyorgi, Nobelprijswinnaar en de ontdekker van vitamine C, geloofde dat alle energie van de zon een grote invloed heeft op ons. Zijn onderzoek toonde aan dat licht letterlijk de fundamentele biologische functies van het lichaam kan veranderen.
Hoe Far Infrared werkt
Far Infrared warmte stimuleert de cellulaire stofwisseling die het regeneratieve vermogen verhoogt van het lichaam en het helpt de goede werking van het zenuwstelsel te herstellen.
Far Infrared energie wordt zeer gemakkelijk geabsorbeerd door het menselijk lichaam en helpt in alle aspecten van onze lichamelijke groei en ontwikkeling.
Het lichaam heeft zijn eigen mechanisme voor het produceren FIR die genezing en cellulaire herstel stimuleert.
Wanneer het lichaam wordt blootgesteld aan Far Infrared stralen zullen onze genezingsprocessen worden gestimuleerd en de eigen herstellingsreacties van het lichaam worden geactiveerd. Far Infrared warmte ontgift het lichaam van zware metalen, pesticiden en andere giftige stoffen.
Vanwege de huidige hoge niveaus van stress en toxiciteit wordt het natuurlijke vermogen van het lichaam om te genezen vaak aangetast. Sommigen van ons hebben zodanig kritische spanning en / of toxische niveaus bereikt dat we niet meer zelf de energie hebben om te ontgiften of ons lichaam te repareren.
Far Infrared straling zal selectief worden geabsorbeerd door die weefsels die een boost nodig hebben.
Onze thermische energie zal stijgen, weefsels zullen actiever worden en het tempo van de stofwisseling zal toenemen.
Het is bijna alsof de batterij van het lichaam opnieuw wordt opgeladen.
De intensiteit van de Far Infrared energie die door het lichaam wordt geproduceerd fluctueert voortdurend. Wanneer de intensiteit hoog is, voelen we ons gezond en zijn we in staat om kwalen te overwinnen. Zodra de infrarood energie niveaus beginnen te dalen, zijn we meer onderworpen aan ziekten en hebben we de neiging sneller te verouderen.
Far infrared stralen helpen om het lichaam van chemicaliën en verontreinigingen ontdoen, verjongt de cellen, weefsels en organen van het lichaam waardoor het zelf genezend vermogen wordt geactiveerd.
De voordelen van Far Infrared warmte
ü ontgiftend
ü anti-inflammatoir
ü Stimuleert de bloedsomloop
ü activeert het zelf genezend vermogen
ü verlicht pijn
ü werkt ontspannend
Prismawerking van het germanium
Germanium heeft dezelfde optische kwaliteit als een prisma. Dit wil zeggen dat ze beide de energie die binnenkomt in de vorm van lichtstralen, breken en in een andere richting versturen en opsplitsen in diverse stralen energie.
Bij een prisma komt er aan de ene kant wit licht binnen, dit word vervolgens gebroken en aan de andere kant onder een andere hoek weer doorgelaten. Aan de andere zijde van het prisma komt de energiestraal er dan uit als een regenboog, we noemen dit “zichtbaar licht”.
Het element germanium doet dit precies hetzelfde, alleen daar is het de infrarood energie/warmte die van het lichaam afkomt, welke gebroken en gesplitst word in infrarood energie. Deze infrarood energie wordt op verschillende niveaus en in alle richtingen teruggestuurd in het lichaam tot wel
10cm diep. Deze “terugkaatsing” van warmte zorgt voor aanmaak van stikstof monoxide wat nodig is om de bloedvaten te kunnen verwijden, met als resultaat een verbeterde bloeddoorstroming.
Rode Koreaanse Ginseng
De binnenste laag bestaat uit onder andere een mengsel van gefermenteerde rode Koreaanse Ginseng, welke verschillende soorten plantenstoffen bevat. Al duizenden jaren wordt Ginseng door Aziatische culturen als een wondermiddel aanschouwd en gebruikt.
Van oudsher is Ginseng afkomstig van Korea, waar het als middel voor energie en uithoudingsvermogen werd gebruikt. De laatste decennia is Ginseng door de Westerse medische wetenschap veelvuldig onderzocht. Hieruit is effectief gebleken dat Ginseng verschillende positieve invloeden op onze gezondheid heeft zoals onder ander: zeer gunstig tegen pijnbestrijding, een verbeterde functie van het immuunsysteem, anti-diabetische effecten, verbeterde werking van de lever, gunstig effect op de bloeddruk, anti-vermoeidheid en anti-stress effecten, maar ook verbeterde seksuele functies en antiveroudering effecten.
Zilver
Zilverionen zijn bekend om hun antibacteriële en desinfecterende werking tegen virussen, bacteriën, parasieten en schimmels. Zilver heeft een versnellend effect op de vorming van de stamcellen in ons lichaam, welke voor een snelle regeneratie van het weefsel zorgt. Zilver kan zeer snel en zonder bijwerkingen tot 650 verschillende ziekteverwekkers doden en als natuurlijk antibioticum worden gebruikt.
Voor 1938 was (colloïdaal) zilver aangemeld als geneesmiddel in de Verenigde Staten. Sindsdien heeft het geen status van geneesmiddel meer. In de huidige reguliere geneeskunde wordt colloïdaal zilver niet inwendig gebruikt. De Europese wetgeving verbiedt inwendig gebruik van (colloïdaal) zilver en het mag alleen als bacteriedodend middel voor uitwendig gebruik op de markt gebracht worden. In Duitsland wordt het verkocht als plantenbeschermingsmiddel. Zilver kan niet gepatenteerd worden.
Wilde Oceaan Fytoplankton
Daarnaast bevat de binnenste laag van de Powerstrip Fytoplankton uit de wilde oceaan, hetgeen als ‘Whole food’ bekend staat. Oceaan Fytoplankton is volgens wetenschappelijk studies het belangrijkste voedsel op de aarde. Het is de basis
van alle voedselketens en bevat bijna alle noodzakelijke voedingsstoffen in bio-vorm. Het bevat ondermeer alle essentiële aminozuren die het lichaam zelf niet kan aanmaken. Verder bevat het tientallen essentiële vetten, mineralen en vitaminen die zeer gezond en gunstig zijn voor de huid en het lichaam.
Plankton is de verzamelnaam voor alles wat vrij in het water zwevend leeft. Fytoplankton is het plantaardige deel hiervan. De algen in de oceanen produceren volgens NASA maar liefst 70-90% van de zuurstof in de atmosfeer van onze aarde doormiddel van fotosynthese. Zonder deze plantjes zou d mens niet kunnen leven!
Dat plankton gezond is kunt u zich misschien wel voorstellen als u weet dat walvissen wel 150 tot 200 jaar oud kunnen worden, en hun dieet voornamelijk bestaat uit deze voedzame algen.
Voedingsstoffen in bio-vorm wil zeggen dat deze biobeschikbaar zijn en dus direct door cellen in de huid kunnen worden opgenomen en benut. Wat de Fytoplankton in PowerStrips™ zo uniek maakt, is dat door een gepatenteerd proces, het kiezelzuur wanden van het plankton worden verwijderd.
Het menselijk lichaam is namelijk niet in staat deze af te breken waardoor de waardevolle stoffen in het plankton dus ook niet zouden kunnen worden opgenomen. Het is te vergelijken met een schil van bijvoorbeeld een sinaasappel die weggehaald wordt voordat het geconsumeerd wordt. Door het unieke gepatenteerde proces zijn alle stoffen in de PowerStrips™ direct op te nemen en te gebruiken door het lichaam.
Hoe worden de PowerStrips gebruikt?
ü De huid goed reinigen en afdrogen. Let op: PowerStrips zijn niet waterdicht. Ze laten los en verliezen hun kracht indien ze in contact komen met veel water. Tip: Plak de PowerStrip(s) direct na het douchen.
ü Twee PowerStrips plakken (of één bij minder heftige klachten); plak de PowerStrip(s) op, of in geval van moeilijk te beplakken gebieden (zoals bijvoorbeeld gewrichten), zo dicht mogelijk in de buurt van de te behandelen plek.
ü Drink voldoende water. Het is belangrijk om gedurende de dag voldoende water te drinken. Dit in verband met de versnelde afvoer van afvalstoffen (ca. 2 liter water per dag).
ü PowerStrips werken maximaal 48 uur. Indien deze voor die tijd vanzelf loslaten dan zijn ze uitgewerkt en heeft het lichaam alle benodigde (voedings)stoffen eruit getrokken. Bij sommige mensen laat de strip al binnen enkele uren los. In dat geval had het lichaam het erg hard nodig. Plak hierna dan eventueel opnieuw één of meerdere PowerStrips .