Vaak zijn de eerste klachten van hartfalen 'de plotse dood'

 

PULSE 8 van Forevergreen bestaat  al sinds 2009 in Amerika

 

Pulse-8 ™ is een geavanceerde en gepatenteerde formule die farmaceutische kwaliteit L-arginine bevat, speciaal geformuleerd in specifieke verhoudingen om optimale resultaten te boeken. 

Pulse-8 ™ bevat 5 gram L-arginine per innamedosis, de minimaal ADH voor een gezond Hart en Vaatstelsel.

Arginine is een semi-essentieel aminozuur. Dat wil zeggen dat het in bepaalde omstandigheden niet meer in voldoende mate kan worden aangemaakt door het lichaam (en dan essentieel kan worden). Zo is arginine een essentieel aminozuur voor kinderen. Volwassenen kunnen, onder normale omstandigheden, voldoende arginine aanmaken uit glutamine-glutaminezuur en proline. Niettemin blijft de inname via de voeding de belangrijkste factor voor het bepalen van de argininestatus, aangezien de biosynthese ervan niet wordt verhoogd in tijden van tekorten of onvoldoende aanvoer via de voeding. De lever kan uit arginine ornithine aanmaken. Het aminozuur ornithine speelt een belangrijke rol bij het verwijderen van ammoniak, dat bij de afbraak van eiwitten ontstaat.

 

In het lichaam wordt L-arginine omgezet in stikstofmonoxide. Stikstofmonoxide is een krachtige neurotransmitter die helpt bij het ontspannen van de bloedvaten en helpt bij het verbeteren van de circulatie, en reguleren van de flexibiliteit. 
Deze effecten ondersteunen een verhoogde bloedstroom, die op zijn beurt weer zorgt voor een beter uithoudingsvermogen, ontlast het hart, verbetert de bloedcirculatie en verlaagt de bloeddruk.

In 1998 werd de nobelprijs voor geneeskunde toegekend aan 3 Amerikaanse wetenschappers voor hun ontdekking van de belangrijke rol van stikstofmonixide ter ondersteuning van het cardio-vascualair systeem.

 

Deze heerlijke poedervorm drank mix beschikt ook over Marine Fytoplankton 'lees meer onder tab solarstrips), Vitamine B3, B6 en B12 Foliumzuur Vitamine D3, Calcium, Q10 en Dribose (verbetert de stemming en het algemeen welzijn.) 
Pulse-8 is een oplosbaar poeder die je door water of vruchtensap kunt doen, het is ook lekker door  yoghurt. Pulse-8 wordt het beste in het lichaam opgenomen, door het op de nuchtere maag te nemen.

 

VOORDELEN VAN PULSE-8 MET L-ARGININE
Ondersteunt de algemene cardiovasculaire gezondheid
Optimaliseert de doorbloeding
Verbetert het immuunsysteem
Helpt om de bloeddruk te verlagen
Ondersteunt gezonde mannelijke seksuele prestaties
Verbetert de energie
Helpt om de bloedsuikerspiegel te reguleren
Biedt verbeterde mentale helderheid en verbetert het geheugen
Verbetert de stemming en de algehele gevoel van welzijn

 

EEN GEZOND HART IS EEN BLIJ HART
Hart-en vaatziekten is de nummer 1 moordenaar van zowel mannelijke als vrouwelijke volwassenen in de Verenigde Staten, en is een belangrijke doodsoorzaak in landen over de hele wereld. Miljoenen mensen leven met een vorm van hart-en vaatziekten, wat velen onder ons niet eens weten. 
Het nemen van aanvullende maatregelen in de richting van het behoud van de cardiovasculaire gezondheid wordt steeds kritischer bekeken in het streven naar een lang en gelukkig leven.

Het toevoegen van Pulse-8 aan uw dagelijkse gezondheid regime is de perfecte eerste stap in de richting van het creëren van een gezonder hart. 
Pulse-8 is voorzien van een biologische kwaliteit L-arginine, waarvan bekend is dat het een optimale ondersteuning is voor uw cardiovasculaire gezondheid.

Het "superfood", de Biologische Marine Fytoplankton is de bron van onze voedselketen, die van nature een volledig spectrum van aminozuren, sporenelementen, vitaminen, enzymen, essentiële vetzuren en antioxidanten bevat.

 

PULSE-8 ™
L-ARGININE VOORDELEN
L-Arginine ondersteunt een groot aantal Hart-Systeemfuncties, 
Helpt bij het beheersen van de bloeddruk en arteriële plaquevorming
Hulp in de bescherming tegen hoge bloeddruk en angina pectoris
Ondersteuning toegenomen mannelijke seksuele prestaties
Verbetering van de effecten van vasculaire erectiele dysfunctie
Lager risico op bloedstolsels met zijn antistollingsmiddel eigenschappen
Verbetert de immuniteit en de strijd tegen bacteriële infecties 
Een positieve invloed op de spiermassa en botdichtheid
Verbetering zuurstoftoevoer door het lichaam
Versnellen post-operatieve wond herstel
Helpen het lichaam op de juiste manier afvalstoffen te verwijderen
Verminderen ontstekingen in de darmen
Helpt bij de behandeling en preventie van Diabetes

 

NU VERKRIJGBAAR